Pulmana puu? Koti- ja konetyöpalvelu Materon erikoisalana on puunkaato, joka tehdään ammattitaidolla ja -ylpeydellä, alan parhailla metodeilla ja välineillä. Sen ohella tarjoamme kantojen jyrsintää sekä metsän- ja kiinteistönhoitopalveluita Hämeenlinnan seudulla Kanta-Hämeessä.

Meiltä saat ongelmapuunkaadot turvallisesti

Hoidamme piha- ja ongelmapuut pois kiipeilykaatoina, mikä on monien pihapuiden kohdalla paras, turvallisin tai jopa ainoa mahdollinen tekniikka puun kaatamiseen. Siinä metsuri nousee puunrunkoa pitkin ylöspäin, mikä mahdollistaa kaatamisen niin sanotusti osissa. Kaadamme puita myös suorina puunkaatoina, jos siihen on tilaa. Usein näin ei ole, sillä rakennusten lisäksi kaatuva puu voi vahingoittaa esimerkiksi istutuksia. Yhdessä asiakkaan kanssa varmistetaan oikea tapa ongelmapuun kaatamiseen, olipa kyseessä sitten yksityis- tai yritysasiakas. Jos olet yksityishenkilö, ethän unohda kotitalousvähennystä, joka koskee myös puunkaatoja.

Kun puu on kaadettu, jäljelle jää tietysti kanto. Jos piha-alueen haltijalla on ajatus koristella piha jollakin muulla kuin vanhenevilla kannoilla, ne voidaan hävittää helposti ja nopeasti. Poistamme kannot tehokkaasti jyrsimällä. Se on myös edullisempaa, eikä jyrsin jätä jälkiä piha-alueeseen, toisin kuin vaikkapa kaivinkone. Luonnollisesti autamme mielellämme myös sellaisten kantojen kanssa, jotka ovat jääneet jäljelle muiden poistamista puista.


Katso Kuvagalleria-sivun kuvista, miltä kiipeilykaatotekniikka ja kantojen jyrsintä näyttävät.

Tutustu kuvagalleriaan
ikoni metsuri

Metsänhoitopalvelut

Yrityksemme asiantuntemus ei lopu yksittäisten puiden kaatamisiin, vaan autamme myös kokonaisten metsien kanssa. Tarjoamme kattavat metsänhoitopalvelut, kuten perkaukset, ennakkoraivaukset, istutukset ja puunkorjuut metsurityönä. Kysy lisää!

Kiinteistönhoitopalvelut

Edellä mainittujen palveluiden lisäksi yrityksemme tarjoaa piha-alueiden kunnossapitoa ja kotityöpalveluita sekä tekee sisä- ja ulkotilojen maalaustöitä. Kaiken tämän toteutamme samalla ammattitaidolla niin yksityis- kuin yritysasiakkaille.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!