Pulmana puu? Koti- ja konetyöpalvelu Materon erikoisalana on puunkaato, joka tehdään ammattitaidolla ja -ylpeydellä, alan parhailla metodeilla ja välineillä. Sen ohella tarjoamme metsän- ja kiinteistönhoitopalveluita Hämeenlinnan seudulla Kanta-Hämeessä.

Meiltä saat ongelmapuunkaadot turvallisesti

Hoidamme piha- ja ongelmapuut pois kiipeilykaatoina, mikä on monien pihapuiden kohdalla paras, turvallisin tai jopa ainoa mahdollinen tekniikka puun kaatamiseen. Siinä metsuri nousee puunrunkoa pitkin ylöspäin, mikä mahdollistaa kaatamisen niin sanotusti osissa. Kaadamme puita myös suorina puunkaatoina, jos siihen on tilaa. Usein näin ei ole, sillä rakennusten lisäksi kaatuva puu voi vahingoittaa esimerkiksi istutuksia. Yhdessä asiakkaan kanssa varmistetaan oikea tapa ongelmapuun kaatamiseen, olipa kyseessä sitten yksityis- tai yritysasiakas. 

Jos olet yksityishenkilö, ethän unohda kotitalousvähennystä, joka koskee myös puunkaatoja.

 

Katso Kuvagalleria-sivun kuvista, miltä kiipeilykaatotekniikkamme näyttää.

Tutustu kuvagalleriaan
ikoni metsuri

Metsänhoitopalvelut

Yrityksemme asiantuntemus ei lopu yksittäisten puiden kaatamisiin, vaan autamme myös kokonaisten metsien kanssa. Tarjoamme kattavat metsänhoitopalvelut, kuten perkaukset, ennakkoraivaukset, istutukset ja puunkorjuut metsurityönä. Kysy lisää!

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!